Simpel meloen-citroenhapje met munt en feta

In mijn reeks Kerst zonder stress, deel ik vandaag een fris hapje met je. Vorige week was ik namelijk in Lissabon. Ik ging eten bij Feitoria. Een één-sterrenrestaurant. Omdat ik jarig was mocht dat van mezelf. We bestelden dan ook feestelijk het 4-gangenmenu inclusief het wijnarrangement. Nog voordat de eerste gang geserveerd had, zat ik vol. We kregen namelijk allerlei amuses en starters. Dit was er daar één van. En in mijn zoektocht naar lekkere frisse hapjes voor tijdens het Nieuwjaarsmenu door, is dit dan ook een van mijn aanraders: Meloen gemarineerd in citroensap, afgetopt met munt en feta.

Recept Meloen-citroenhapje met munt en feta
Blokjes meloen | verse munt | feta | 2-3 citroenen

Neem het sap van 2-3 citroenen en laat er de meloenblokjes een paar uur in garen. Schep af en toe de blokjes om zodat de sap aan alle kanten de meloen in kan. Serveer op een amuselepel met wat vers gesneden munt en feta.

Ja. Zo makkelijk is het.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>